Kertészet

Zöld út a szép környezetnek

Az ember alapvető igénye, hogy elérhető közelségében legyen a természet egy darabkája. Ezt az igényt legtöbbször egy szép zöldfelülettel, egy díszes kerttel vagy egy egészséges cserepes virággal elégíti ki. Ennek a kis élő természeti szigetnek a kialakításában vagyunk az Ön partnerei.

Nagyon fontos, hogy a növények ilyen célú alkalmazása tervezett, tudatos folyamat legyen. Az elültetett növényt szakszerű gondozásban kell részesíteni, hogy életét kiteljesíthesse, hiszen csak így tudja maximálisan betölteni a tervezéskor meghatározott szerepét. A B+N Referencia Zrt. kertészeti üzletága az egészséges zöldfelület-létesítés teljeskörű szolgáltatását nyújtja.

Munkáinkat szakértelemmel, nagy gyakorlati tapasztalattal, határidőre, garanciával, első osztályú minőségben, kiváló ár/érték arányban, megbízható, tartós és ellenőrzött anyagokkal végezzük el.

Munkáinkat képzett szakemberek irányítják és végzik.

A szakoktatásból kikerülő munkavállalók gyakran nem rendelkeznek a megfelelő gyakorlati ismeretekkel, ezt a hiányt a betanulási időszakban cégünknél pótolják. Speciális kertészeti ismereteket (mint például a mediterrán növények metszése vagy a fűszerkertek kialakítása) a szakterületek irányítóitól elméleti és gyakorlati oktatás keretén belül sajátítják el. Így dolgozóink felkészülnek mindennemű kertészeti feladat ellátására.

SZÉLESKÖRŰ KERTÉSZETI SZOLGÁLTATÁSAINK

kerttervezés; kertépítés; kert-felújítás; kertek fenntartása, gondozása; öntözőrendszerek tervezése, építése; vízi létesítmények kialakítása; esővíz-hasznosítás; szaktanácsadás; oktatás

KÜLÖNLEGES KERTEK TERVEZÉSE ÉS ÉPÍTÉSE

lepkebarát kert; madárbarát kert; allergiaűző kert; bio kert; paleolit kert; fűszerkert, fűszerspirál; télálló kaktuszkert; rózsakert; növénylabirintusok; mediterrán kert; japánkert; parasztkert; terápiás kert

Keressen minket bizalommal!