Rólunk írták

15 km naponta a tisztaságért: vedd észre őket!

6

A takarítók munkáját sokszor nem övezi megbecsülés. Most kampány indult értük, akik naponta azért indulnak el a munkahelyükre, hogy tisztaságot teremtsenek. (x) Észre kell vennünk “Tavaly óta terveztük, hogy elindítunk egy társadalmi érzékenyítő kampányt, ami arra világít rá, hogy a takarítók munkájukat szinte láthatatlanul végzik, holott a társadalmunk működéséhez elengedhetetlen, amit tesznek.”

Részletek

Az egészségünkért dolgoznak a takarítók

2

Azok a cégek, amelyek hivatásos takarítókat foglalkoztatnak, munkaerőhiánnyal küszködnek. Ennek oka többek között az alacsony társadalmi presztízs és a megbecsülés hiánya. A változás érdekében hazánk legnagyobb takarítással is foglalkozó létesítményüzemeltető vállalata, a B+N Referencia Zrt. társadalmi érzékenyítő kampányt indított.

Részletek

Őszintén! Mit gondol a takarítókról?

5

A legtöbben nem sokra értékeli őket – ennek megváltoztatásáért kampány indult az érdekükben. – Tavaly óta terveztük, hogy elindítunk egy társadalmi érzékenyítő kampányt, ami arra világít rá, hogy a takarítók munkájukat szinte láthatatlanul végzik, holott a társadalmunk működéséhez elengedhetetlen, amit tesznek. – mondja Kis-Szölgyémi Ferenc a vállalat vezérigazgatója.

Részletek

Valóban lenézzük a takarítókat?

1

A KSH 173 foglalkozást vizsgált meg, ahol a válaszadók szubjektív megítélése szerint a legalacsonyabb presztízsű tíz foglalkozásba került a takarító. Az utcaseprőt, a szórólaposztót vagy a segédmunkást előzi csak meg. A változás érdekében hazánk legnagyobb takarítással is foglalkozó létesítményüzemeltető vállalata, a B+N Referencia Zrt. társadalmi érzékenyítő kampányt indított.

Részletek

Nagy területen, párban dolgozunk!

7

Hazánk legnagyobb takarítással is foglalkozó létesítményüzemeltető vállalata, a B+N Referencia Zrt. társadalmi érzékenyítő kampányt indított, hogy a takarítókat jobban megbecsüljék. Ön mit gondol azokról, akik professzionális takarításból élnek? Azaz kórházakat, vonatszerelvényeket, irodaházakat varázsolnak tisztává nap, mint nap a 12 órás műszakjuk alatt úgy, hogy közben ingáznak is.

Részletek

Láthatatlan bizalmi szakma

3

A hivatásos takarítókat foglalkoztató cégeket is sújtó munkaerőhiányt nagyban befolyásolja a szakmát övező társadalmi megítélés is. Ennek megváltoztatása érdekében, hazánk legnagyobb takarítással is foglalkozó létesítményüzemeltető vállalata, a B+N Referencia Zrt. társadalmi érzékenyítő kampányt indított.

Részletek

Vedd észre a takarítókat is!

4

Magyarország legnagyobb takarítással is foglalkozó létesítményüzemeltető vállalata „Vedd észre” kampányával a takarító szakma értékére és fontosságára, a sokszor nehéz időkben helytálló munkavállalók megbecsülésére kívánja felhívni a figyelmet. A több platformon egyszerre indított komplex kommunikáció egyformán szól minden célcsoporthoz.

Részletek